Како се наводи у статусу, аутомобил у којем су били отац и син одлетео је 22 метра од пута. Случај је пријавило дете које има само осам година и које је и поред задобијених повреда успело да потражи помоћ за себе и оца.

- Синоћ у 21.42 дежурни оператер на броју 112 примио је позив забринуте мајке која је пријавила да јој се јавио осмогодишњи син и у страху јој рекао да је возило којим је управљао њен супруг одлетело с пута. Оператер је 112 одмах контактирао дете које је задобило јаке болове од повреда, било је уплашено и шокирано - написао је градоначелник.

Истовремено, други оператер је одмах обавестио Хитну медицинску помоћ и полицију који су кренули у потрагу за слупаним аутомобилом.

- Захваљујући сталној комуникацији са дететом, аутомобил је пронађен, а отац и син са тешким повредама превезени су из Опште болнице Кавадарци у Скопље. Браво за нашег малог хероја који је и поред повреда успео да се јави и затражи помоћ. Са речима: "Видим само мрак, заглавио сам се, боли ме, а мој отац не дише". Молимо се за њих - написао је Јанчев.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".