По естрадним кулоарима већ неколико дана кружи вест о наводном скандалу на прослави пунолетства ћерке Аце Пејовића, а чији су глави актери Александра Пријовић, њен супруг Филип Живојиновић, као и њен менаџер Данијел Блажић Блашко, који се од певачице скоро никад не одваја.

Иако се по престоници и на друштвеним мрежама шири неколико верзија поменутог догађаја, како незванично сазнајемо, на прослави је дошло до жестоке свађе између брачних партнера, а све због наводне Филипове љубоморе јер је Александру оптужио да га вара управо са Блашком.

Фото: АТА имагес

 

 

- Прија је на прославу пунолетства свог кума дошла са пријатељем и шминкером. Њен супруг Филип стигао је раније са братом и оцем. На прослави је био и Александрин менаџер Блашко, који се од ње не одваја годинама. Они су сви седели за истим столом и све је било у најбољем реду, док у једном тренутку није дошло до тешке свађе. Филипу је засметало то што су се Александра и Блашко све време дошаптавали и осмехивали једно другом. Он је у једном тренутку добио такав напад љубоморе да се зацрвенео од беса. Оптужио ју је да га вара са Блашком. Александри је било јако непријатно због свега, уопште није очекивала такву реакцију супруга - наводи извор и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Е сад, да ли је мало већа количина алкохола учинила своје или не, не могу да тврдим, али сви су били шокирани због те ситуације, посебно кад се зна да њих двоје годинама имају стабилан брак, иако се с времена на време по медијима појављивала прича да нису у најбољим односима и да им је брак на климавим ногама. Александра и Филип су у једном моменту изашли ван сале како се не би расправљали пред осталим гостима и тамо су провели неколико минута. Успела је некако да га смири, па су се вратили за сто и правили се као се ништа није догодило - додао је извор.

Како наводи саговорник, сви гости су замољени да о овоме не причају јавно.

- Врло је вероватно да је неко читав инцидент и снимио и да ће се то појавити на друштвеним мрежама. Иако су сви гости замољени да о овоме не говоре ником, причу је врло брзо по кулоарима проширио неко од гостију. Ово је многима био доказ да где има дима, има и ватре, пошто се већ дуже време шушка да између Прије и Блашка постоји нешто више од пословне сарадње и пријатељства - завршава извор.

Александа није одговарала на позиве новинара, као ни Филип и поменути менаџер. 

Подсетимо, Александра је једном приликом говорила о разводу од Филипа, те је истакла да од тога нема ничега и да се све завршава на причама по градским кулоарима.

- Развели су ме већ неколико пута. Било је и тога када смо почели да се забављамо. Било је просидби, као верио ме, па ће свадба, не знам колико пута, али доста. Највећи проблем који се у нашем браку дешава јесте онај када ја касним, а треба да кренемо негде. Филип је у свему веома прецизан и тачан, те не воли када треба да ме чека. То су неке ствари које њега ужасно нервирају. А ја, као и свака девојка, не могу да стигнем да све завршим на време. Иначе, немамо обичај да се свађамо, ако и дође до тога, то је реткост. Некако се увек трудимо да свако своје мишљење и став изнесе у разговору, те онда пронађемо заједничко решење које одговара обема страна - рекла је једном Пријовићка за медије.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".