Током разговора са Милениним адвокатом, Данијела је признала да је била на кастингу те школе, али да је приступ био врло непријатан

Фото: АТА имагес

 

Супермодел и однедавно водитељка Данијела Димитровска отворено је проговорила у "Јутро на Блиц" да је у младости доживела сличну ситуацију као Милена Радуловић.

Током разговора са адвокатом Југославом Тинтором, адвокатом Милене Радуловић, након срамног скандала на суђењу самозваном учитељу глуме Мики Алексићу Димитровска је рекла да је на кастингу поменуте школе доживела непријатност.

Фото: Н. Скендерија, Танјуг

 

- Ја морам само да кажем да сам имала прилике да одем на један кастинг поменуте школе када сам имала седамнаест година, не инсинуирам да се десило било шта слично овоме, али да је приступ био јако непријатан - рекла је водитељка Блиц телевизије.

Након што је изашла са кастинга, Данијела каже да никада више није желела да се врати у поменуту школу.

Фото: Инстаграм принтскрин/данијеладимитровска

 

- Сећам се да сам изашла, тата ме чекао испред, да сам му рекла мени се ово не допада, не свиђа ми се како људи комуницирају са нама на кастингу и ја не желим овде никада више се вратити. Тако да бих ја захвалила сада вама овде и рекла и поручила свим девојчицама, дечацима, женама и мушкарцима да прате свој осећај и да у Милени виде једну хероину и свим овим девојкама 21. века и да им ето на овај начин пружимо подршку - испричала је Данијела у "Јутро на Блиц".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".