Tokom razgovora sa Mileninim advokatom, Danijela je priznala da je bila na kastingu te škole, ali da je pristup bio vrlo neprijatan

Foto: ATA images

 

Supermodel i odnedavno voditeljka Danijela Dimitrovska otvoreno je progovorila u "Jutro na Blic" da je u mladosti doživela sličnu situaciju kao Milena Radulović.

Tokom razgovora sa advokatom Jugoslavom Tintorom, advokatom Milene Radulović, nakon sramnog skandala na suđenju samozvanom učitelju glume Miki Aleksiću Dimitrovska je rekla da je na kastingu pomenute škole doživela neprijatnost.

Foto: N. Skenderija, Tanjug

 

- Ja moram samo da kažem da sam imala prilike da odem na jedan kasting pomenute škole kada sam imala sedamnaest godina, ne insinuiram da se desilo bilo šta slično ovome, ali da je pristup bio jako neprijatan - rekla je voditeljka Blic televizije.

Nakon što je izašla sa kastinga, Danijela kaže da nikada više nije želela da se vrati u pomenutu školu.

Foto: Instagram printskrin/danijeladimitrovska

 

- Sećam se da sam izašla, tata me čekao ispred, da sam mu rekla meni se ovo ne dopada, ne sviđa mi se kako ljudi komuniciraju sa nama na kastingu i ja ne želim ovde nikada više se vratiti. Tako da bih ja zahvalila sada vama ovde i rekla i poručila svim devojčicama, dečacima, ženama i muškarcima da prate svoj osećaj i da u Mileni vide jednu heroinu i svim ovim devojkama 21. veka i da im eto na ovaj način pružimo podršku - ispričala je Danijela u "Jutro na Blic".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".