У октобру, Венера стиже у знак Девице, помажући припадницима ових знакова да дођу до праве љубави.

Они који започну везу сада проналазе своју сродну душу. Дакле, ако сте слободни и спадате у ова три знака, уживајте у могућностима које вам нуди универзум у јесен 2023. године.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпије

Шкорпије су познате по својој страсти и интензитету, а ови квалитети их ове јесени чине изузетно подложним љубави на први поглед. За Шкорпију, физичка привлачност и дубока хемија су од суштинског значаја, а јесен, са свим својим бојама и сензацијама, пружа савршену позадину за ове урођенике да осете непоправљиву привлачност према некоме.

У ово доба године Шкорпије могу открити дубоку везу са особом која изазива њихово интересовање. Спремни су да се препусте таласу осећања и упусте у интензивне и страствене везе, које често почињу на први поглед. За Шкорпије које се заљубе ове јесени, ова љубав може бити дубока и трајна, због њихове емоционалне дубине.

Ваге

Вагама влада Венера, планета љубави, што их чини склоним да увек траже романтичне везе. У јесен, уз опало лишће и слатке ароме сезоне, Ваге су привучене околном лепотом и романтичним потенцијалом који доноси ово годишње доба.

Ваге су склоне да се ове јесени заљубе на први поглед, тражећи партнере који деле њихову страст према уметности, лепоти и равнотежи у односима. Њихова љубав на први поглед може бити попут бајке, са романтичним тренуцима под светлошћу месеца или шетњама шумом прекривеном сувим лишћем. За Вагу, наредни месеци доносе обећање дубоке и аутентичне љубави.

Зашто најчешће прекида везу, у зависности од његовог хороскопског знака. Рођени Вага не може да стоји поред песимистичне жене.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Рибе су најосетљивији и најинтуитивнији знак зодијака, а јесен их чини отворенијима за дубоке романтичне везе. У овом периоду Рибе често привлаче људи са занимљивом животном причом или креативном и уметничком душом.

Јесен инспирише Рибе да сањају о бајковитим љубавима и партнерима који разумеју њихове емоционалне дубине.

Овај знак је спреман да се препусти таласу емоција и заљуби се на први поглед, тражећи духовне и сентименталне везе које испуњавају њихово срце радошћу и инспирацијом.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО: