Кети Пери је коначно проговорила о свом бившем супругу Раселу Бренду. Иако је првобитно остала тиха поводом ових оптужби, ипак се огласила

ФОТО: Профимедиа

 

Избегавајући да директно спомиње контроверзног комичара, Кети је поделила слике своје нове линије каубојских чизама, укључујући и фотографију на којој позира на електричном скутеру. Иако није директно коментарисала оптужбе, претходно је признала да зна "истину" о Бранду. Иначе, Катy је први пут виђена у јавности откако су оптужбе постале познате у недељу у Лос Анђелесу, где је возила свој Порше са својим вереником Орландом Блуомом.

Они су су били у браку само 14 месеци пре него што су се развели. Раније је Кети алудирала на "чување његове истине," коју је наводно чувала закључану у свом сефу, према писању Даилy Маил-а.

Подсетимо се да су се први пут срели 2008. године и венчали се раскошно у Индији 2010. године, тачније у Рајастхану. Међутим, њихов брак је био кратког века, јер је Бранд следеће године послао певачици поруку у којој тражи развод.

У једном интервјуу за Вогуе из 2013. године, Кети је рекла да је првобитно преузела "велику одговорност" за развод, али да је касније "сазнала праву истину." Њене речи су поново покренуле спекулације о томе која тајна се крије иза њиховог развода.

Оптужбе за злостављање и предаторско понашање, укључујући силовање, сексуални напад и емоционално злостављање, које датирају из периода између 2006. и 2013. године, раније су биле извештене у Тхе Сундаy Тимес-у и на Цханнел 4. Бранд негира ове оптужбе и тврди да су све његове везе са женама биле сагласне.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".