Певачу Саши Ковачевићу је пре неколико месеци било пољуљано здравствено стање, али на срећу је сада много боље: 

- Добро сам, хвала Богу на све сам стране, мало око нових песама, сваки слободан тренутак са породицом и пријатељима. Научен претходних месеци због здравственог стања схватио сам да мора да постоји баланс. Породице ме критикује да сам перфекциониста, да све радим по плану и програму, али тиме се водим цео живот. Међутим, та пауза мора да се направи. Увек мора да се нађе време за себе кад организам каже: "Доста је".

Млада звезда је открио како је провео ово лето: 

- Лето сам провео у породичном руку, искористио сам 10 дана одмора, али стварно одмора, плажа, купање и храна. Имам и неке године када ми је то једини одмор.

Фото: АТА имагес

 

На питање како је остао сасвим природан и доследан себи, одговорио је да је за све заслужна породица: 

- Битно је остати доследан, нормалан, посебно у ово време, али то зависи од карактера и васпитања. Ја пливам некако, нисам се одао пороцима, иако сам млад ушао у посао. Али увек сам имао подршку породице, они су ме увек гурали напред и били ту да сугеришу кад треба да повучем кочницу када су мислили да претерујем - прича он и додаје:

- Не бих ништа мењао, увек увек има неких ствари где се човек спотакне, али све су то животне лекције и сматрам да је све тако како треба да буде. С годинама сам научио да се борим за себе и за своја права, али и дан данас сарађујем са својим оцем, који је био строг у тим тинејџерским годинама.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: