Глумица Миљана Гавриловићи њен супруг Милош Ивовић заједно су скоро 10 година и чини се да су веома срећни.

Миљана већ има двоје деце, сина Вукадина и ћерку Миону, а ускоро ће њихова породица постати богатија за још једног члана.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana.gavrilovic

 

 

Супруг Милош је глумици велика подршка, а она често за њега у шали зна да каже да се толико извештио да би могао да причува још четворо деце. Њих двоје имају брак пун љубави, разумевања и подршке, а на питање шта се променило откако смо их последњи пут видели Мијана одговара:

‒ Деца су порасла, па је све много лакше, а и ја сам се вратила послу. Имам прилично богат позоришни распоред, снимила сам и филм и серију. Морам признати да сам имала доста среће са сином и ћерком у њиховом најранијем узрасту. Лепо су спавали, нису их мучили грчеви, нису плакали док су им расли зубићи, све је некако прошло безболно. Када је Вукадин мало ојачао, почела сам да размишљам о повратку на сцену. Милош је информатичар, и пошто има стални посао и фиксно радно време, углавном је заузет пре подне, док ја имам обавезе касније. Самим тим одлично се допуњујемо - испричала је она и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana.gavrilovic

 

 

- Понекад нам дође његова мама из Лесковца да нас мало одмени, али углавном све радимо сами. Ја истински уживам да бринем о деци и кући, свакодневно кувам ручак. Када ме питају како све стижем, тим пре што деца не иду у вртић, не знам шта да одговорим. Мени ништа не представља оптерећење. Мислим да је то само приступ животу: ако сматраш да ће ти бити лако – биће, ако се стално на нешто жалиш – проблеми ће се низати.

Глумица често добија питања која се тичу тога како успева да усклади пословне обавезе са приватним, а ево шта каже:

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana.gavrilovic

 

 

- Трудим се да испоставим баланс између деце и посла. Увек нешто мало испашта, мозак ти је увек поред деце, да ли су јели или спавали. Ипак, трудимо се да се искључимо и да се посветимо максимално послу у датом тренутку - рекла је глумица једном приликом за "Информер".

БОНУС ВИДЕО: