Ненад Алексић Ша одлучио је да уђе у Елиту, како би сачувао брак са Вањом Игњатовић и доказао јој неке ствари, али чини се да је многе ствари прећутао.

Наиме, репер јесте признао да је био љубоморан и гушио супругу, због страха да је изгуби, али нико није ни слутио у којој је то мери.

Фото: АТА имагес

 

- Не могу да грешим душу, Ненад је никада није физички ударио, али ју је психички злостављао. Он је један много љубоморан тип, који је јако несигуран у себе и то испољава тако што гуши партнерке и на све начине покушава да их веже за себе. Љубоморисао јој је за сваку ситницу, стално је био у неком грчу да ће га она напустити. Због тога би кренуо да бесни, свашта јој је говорио у афекту, биле су то најгоре речи и најгнусније увреде. После тога јој се извињавао. Заиста, оно што је он њој радио, нико нормалан не би трпео - почела је за Свет Вањина другарица.

- Жао ми је Вање, она је добра девојка, поверовала је да ће љубав са Ненадом бити за цео живот, али није потрајало. Не знам да ли ће му пружити другу шансу након ријалитија, Вања га воли, али је то дуг период - рекла је она.

- За сада је боље да овако остане, много се пише, али се мало зна. Боље нека остане овако, то је наша интима, видећемо - прокоментарисала је Вања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".