Маја Маринковић позната је као скандал мајстор, а поред тога што јој је љубавни живот јако турбулентан и привлачи велику пажњу, такође и у пријатељствима има осцилације и са другарицама често заврши на ратној нози.

Фото: АТА имагес

 

Познато је да је Маја годинама уназад била у јако добрим односима са старлетом Тијаном Ајфон, која јој је пружала подршку током боравка у ријалитију, а кад је Маринковићева паузирала са учешћем биле су јако блиске и доста времена су проводиле заједно.

Фото: Принскрин/Инстаграм/мајаамаринковиц

 

Међутим, изгледа да је дошло до краха тог пријатељства и да Маја и Тијана више нису у добрим односима, а колико је ситуација озбиља говори то да су старлете једна другу отпратиле са друштвене мреже Инстаграм.

Још увек није познато због чега је окончано ово пријатељство јер се ни једна, а ни друга по питању овога још увек нису оглашавале и откриле шта се десило да би се уклониле са друштвених мрежа. На њиховим профилима на поменутој прежи и даље стоје заједничке слике, као и лајкови и коментари које су раније остављале.

Фото: Принскрин/Инстаграм/тићамаксимовић

Подсећамо, 10. јула, када је запаљен аутомобил Тијане Ајфон, комшије су пробудили врисци познате старлете, која је у паници дозивала помоћ. Један од њих је притрчао да угаси ватру, а убрзо су на лице места стигли и ватрогасци који су локализовали пожар, након чега је и полиција обавила увиђај. Како смо сазнали са лица места, штета је огромна, а унутрашњост аутобила потпуно је угљенисана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".