Они су га испратили бучним аплаузом, направивши шпалир дуж ходника и степеница, што сведочи о томе да је Гига био међу омиљеним прфесорима.

Професору је несумњиво стала "кнедла у грлу", а на снимку који је освануо на друштвеним мрежама види се да су га обузеле емоције.

- Пријатељски, родитељски однос према ученицима гајио је годинама, имали смо ту срећу да је предавао нашој генерацији и остали смо пријатељи за цео живот. Професоре нека вам је са срећом пензија, да је примате дуго година, да вас служи здравље. Живели - пише уз снимак објављен на Фејсбук страници Независних Народних Новина Расинског Округа.

- Хвала Вам на љубазности, несебичности и подршци. У Вашем начину рад и приступу осетили смо, пре свега, огромно поштовање од стране Вас према нама ученицима, јер сте нас увек посматрали као одрасле особе, као људе. Осетили смо и огромну љубав коју имате према овом послу. Трудили сте се да нам поред знања везаног за сам предмет пренесете и знање везано за живот који нас даље чека као будуће академске грађане. Хвала Вам на толеранцији и разумевању... Неке претходне генерације су Вас назвале "човеком мудрости" и ми се са тим апсолутно слажемо, јер свака Ваша мисао се може протумачити као мудрост. Радити са Вама и додатно ширити знање у Вашем друштву је била огромна привилегија, хвала Вам - стоји у објави одељења 4/2.

БОНУС ВИДЕО: