Према изворима блиским младој певачици, Теодора не може да се помири са чињеницом да је Наташа заменила на месту члана жирија једног музичког талент такмичења. 

 

Фото: АТА имагес

 

 

Према речима извора, Теодора се до последњег дана надала да ће поново грејати столицу поменутог такмичења, међутим челници такмичења одлучили су се за Беквалчеву. Наташа је дошла на њено место и побрала симпатије можда и веће него Теодора прошле године.

- Теодора је очајна. Почела је на сва уста да оговара Наташу и прича како је њено време прошло и како је она много популарнија и више кул од старије колегинице. Сви су шокирани њеним понашањем и тиме што је толико љубоморна на Наташу, која нема везе с тим - каже извор. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Наташа је добила позив од продукције, који је прихватила. Уопште није имала никакав проблем с тим ко је седео пре ње у жирију, али очито да Теодори то смета. Не знам да ли су те приче стигле и до Беквалчеве, али она се сигурно неће наљутити због тога. Сви који су имали прилике да погледају овај шоу сагласни су с тиме да се она одлично снашла у новој улози и да је много боља и забавнија од Џехве - завршава наш извор. 

Око Теодориног имена се у последње време нижу скандали. Последњи у низу је "свађа" коју је имала са фаном на наступу, пошто је ударио по задњици док је на наступу тверковала публици. 

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: