Ухапшена двојица мушкараца који су синоћ око 20 часова на мотору опљачкали мењачницу у Темерину, сазнаје "Блиц".

Према информацијама које поседујемо, једног од пљачкаша одао је видео који је објавио на једној друштвеној мрежи, а на којем се види оружје, као и мотор који је осумњичени користио током пљачке.

Како смо раније писали, није било повређених нити погинулих у пљачки, али су починиоци са собом понели већу количину новца.

Обучени у црно, понели и оружје

Један од мушкараца је имао митраљез, а други пиштољ, док су обојица носили црне маске и црну одећу и били су веома агресивни. Са великом количином новца кренули су у правцу Новог Сада.

Сигурносне камере снимиле су пљачку. У време извршења кривичног дела на мењачници су дежурале две службенице.

Снимак бруталне пљачке: "Људи уплашено бежали"

На друштвеним мрежама испливао је снимак ове оружане пљачке на коме се виде двојица маскираних пљачкаша су се на мотору довезли до мењачнице, пиштољ су упирали у пролазнике. Један од разбојника потпуно маскиран ушао је са пушком у локал.

У наредним секундама снимка, види се како раднице престрављене излазе напоље, а људи који су се затекли на лицу места успаничено беже.

Свега неколико секунди, овом филмском двојцу било је потребно да изнесу плен, а потом су сели на двоточкаша и одвезли се у непознатом правцу!

Да подсетимо, синоћ око 20 часова дошло је до оружане пљачке у мењачници у центру у Темерину. Како сазнајемо из ПУ Нови Сад, двојица за сада непознатих мушкараца довезла су се до мењачнице на мотору, они су извршили разбојништво и удаљили се у непознатом правцу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: