Јавности се у протеклом периоду преко свог Јутјуб канала обраћала Рускиња Ксенија која је због рата, у који је укључена њена земља, избегла у Србију. На њему је износила своја запажања о боравку у нашој земљи и Србима. Овог пута је навела да јој је Београд, према њеним речима, уништио живот и да је тренутно анксиозна. 

Испричала је да су ноћни изласци у нашем главном граду невероватни и да не могу да се пореде са оним у Москви. Објаснила је да је почела да претерује са алкохолом и ноћним проводом. "Годину дана је прошло од како сам се преселила у Србију. Разочарање није због људи или земље, већ јер сам ја имала другачија очекивања која Србија није испунила. Београд је град греха. Никада у животу нисам толико излазила по клубовима. Нисам ни мислила да овако нешто постоји.

Муж и ја смо овде сами са сином. Како нема ко да га чува, увек морамо да се договоримо ко иде у провод, а ко остаје код куће. Самим тим, када изађете, искористите сваку прилику да пијете, уживате у проводу и радите луде ствари, али постоје последице. Најгоре је у понедељак, до четвртка већ све прође, али онда поново дође викенд и све испочетка, упаднете у тај низ и не можете да се извучете, а ту сам ја сада", објаснила је Ксенија.

 

 

Навела је да је због тога стално исцрпљена и безвољна. "Стално се осећам анксиозно, нервозно и увек ми је досадно. Ово је нека врста краткотрајне депресије. И сваки пут после изласка се питам да ли је вредело, а сваки пут кажем себи да јесте, иако знам да није тако“, прича она.

Такође је испричала да њен посао трпи због излазака. Обећала је себи да ће да се потруди да то исправи. "Ове године нисам успела у својој јутјуберској каријери јер сам била презаузета опијањем и изласцима, али пробаћу поново и нећу одустати", поручује она.

У свом видеу Ксенија је написала да Србија није за слабе.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".