Старлета Сораја Вучелић почетком године се породила и на свет донела сина Кана, али свог партнера све до сада није открила јавности.

Реч је о моћнику и мушкарцу поред којег живи на високој нози. Доказ за то је што купује скупоцену маркирану гардеробу како себи, тако и свом наследнику.

Сораја је сада на свом Инстаграму показала и да њен син има чак и свој ђакузи у купатилу.Вучелићка је поделила дечакову фотографију на којој се види како се купа са гумом, док му је лице прекрила стикером. Поред џакузија на табли пише и његово име, док су около играчкице и лоптице.

Фото: Инстаграм принтскрин/sorajavucelic

 

 

На фотографији се могу видети и уметничке слике, као и огорман ТВ, али и књиге, па је лако уочљиво да је старлета водила рачина о сваком делу кутка.

 

Иначе, она је сада на свом Инстаграм профилу објавила фотографију мушкарца са којим се држи за руке и уз то написала.

- Моја љубав је мој омиљени глумац икада - ставила је Сораја загонетно на Инстаграму, док му је лица прекрила срцем.

Подсетимо, Сораја је један део лета провела у Црној Гори са сином Каном.

Фото: Инстаграм принтскрин/sorajavucelic

 

 

- Досли смо да га упознам са браћом и сестрама. Он ужива. Јако је порастао, јако је напредан и могу да се похвалим. У Бодруму смо уживали, овде су превелике гужве. Мој син никад неће постати познат, ја не волим да се експонира, ни свог изабраника, ни сина не бих експонирала. Моја популарност припада прошлости - рекла је она недавно за "Премијеру".

- Кан је дете за пожелети, живот ми се променио због њега, сада је он приоритет. Радимо на проширењу породице, једва чекамо да он добије појачање. Сад сам тотално спремна за то. Он много воли децу.

(Блиц)