Јелена Карлеуша огласила се на друштвеној мрежи Инстаграм поводом Дана жалости, који је проглашен у Србији због тројице настрадалих Срба на Косову и Метохији, које је убила такозвана косовка полиција.

- Дан жалости за све Србе на свету. Жалимо нашу браћу која се лове и убијају од стране албанских терориста на Косову док свет ћути. Косово је по закону и Уставу саставни део Републике Србије, а насилно отимање територије једној сувереној држави у срцу Европе и криминално мењање њених граница од стране албанске мањине представља највећу бруку савремене европске и светске политике. Данас Срби нека ћуте. Поготово српски издајници који помажу онима који отимају део територије сувереној земљи и подривају стабилност. Јер Србин на на српској земљи не може да буде терориста. Он може бити онај који брани отаџбину од терориста. Не може бити терористички акт када српски народ на српској територији устане против албанског терора и прогона. Тероризам је кад Албанци у униформама лове и убијају Србе на српској територији. Данас сви Срби нека ћуте и нека жале погинулу браћу на нашој земљи од стране терориста и сепаратиста. Али до краја својих живота нека буду сложни у једном - КОСОВО ЈЕ СРБИЈА. Колевка наше културе, наше историје, вере и закона. А закон и границе и Устав морају да се поштују јер ово није средњи век.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/карлеусастар

 

Подсетимо, током обрачуна између такозване косовске полиције и Срба са севера КиМ животе су изгубили И. М, С.Н. и Б.М, а данас је у Србији Дан жалости.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".