Трудна Мина Нумовић месецима уназад трпи увреде од корисника друштвених мрежа. Наиме, девојка Огњена Амиџића каже да се често суочава се непријатним коментарима хејтера, због чега се јавно обратила на Инстаграму.

 

 

- Месецима уназад трпим салве најгорих увреда и претњи због медијске кампање (намерно користим бас тај термин) током које је пласирана гомила лажи и у којој сам представљена као негативац. Ћутала сам, јер сам тако изабрала. У петом месецу трудноће, више не желим и не морам да будем изложена томе, макар не на свом Инстаграм налогу. Склонила сам се иза камера и повукла из јавног живота јер су ми у овом тренутку потребни приватност и мир - написала је она, додајући да ће блокирати све оне који је буду узнемиравали: 

Фото: Инстаграм принтскрин/callmenaumi

 

 

- Уколико и даље имате потребу да седите на мом профилу, чекајући да видите где сам и шта радим, чините то у тишини својих мрачних кулоара, јер другачије нећете имати прилику. Сваки профил који ми упути било шта лоше, биће блокиран. Свакако, имајте у виду да вам то неће ни решити проблеме, ни платити рачуне. Свако добро - написала је Мина. 

Подсетимо, пошто су у јавност доспеле информације да Мина и Огњен чекају прво заједничко дете, водитељ се огласио и открио како се осећа. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

 

- Повод је диван. Могу рећи да смо и Мина и ја пресрећни. Ово смо баш и желели и чекали и десило се, шта рећи. Буквално пресрећан сам. А са друге стране, ја сам мало сујеверан, не волим превише да причам, само да би све било океј - каже Огњен и додаје:

- Од овога нема ништа боље, јаче и срећније да се деси. Тако да можда ћу бити једино срећнији када беба дође на свет. Само дај Боже здравља да све буде како треба.

БОНУС ВИДЕО: