Да суседе није узнемирио несносан смрад, ко зна колико би још дуго несрећни седамдесетогодишњак лежао мртав у свом стану у самом средишту Варшаве. Само који метар од своје две године старије супруге која је, вјеровали или не, све време мислила да спава!

Несвакидашњу причу пренео је пољски портал Супер Експрес, чији су новинари успели накратко да поразговарају са удовицом.

- Нисам знала да је умро. Попио је пиво и заспао - казала им је жена из чијег се стана, на велику жалост осталих станара, и даље шири несносан смрад будући да у међувремену ништа није очишћено или уклоњено.

Фото: Профимедиа

 

Осим, јасно, тела несрећног господина по којег су службе стигле 14. септембра.

Госпођа је тада привремено смештена у хостел који је унајмио Центар за социјални рад, док су врата стана привремено запечаћена све док није довршена истрага, пише у наставку тај портал.

Институт за судску медицину у Варшави потврдио је после обдукције да није било механичких озледа које би узроковале смрт, а полиција не зна шта да чини са приговорима несрећних комшија који упорно зову због смрада.

Ћерке те удовице нису вољне да помогну, а лекари тврде да немају довољно добар разлог да госпођу одведу у психијатријску болницу. Управа зграде понудила је госпођи чишћење стана и куповину новог намештаја, али још није договорено ко би то платио.

БОНУС ВИДЕО: