Он је поново био хоспитализован, а како је изјавио вероватно је једини пацијент, који је плакао зато што напушта психијатријску болницу.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

- Управо сам изашао из психијатријске болнице и бескрајно сам тужан, јер се враћам међу непрегледане. Враћам се тамо где сам се разболео, а кажу да не можеш оздравити у средини у којој си оболео - рекао је Томовић.

- Ово ми је трећа хоспитализаија и десило ми се оно "трећа срећа" . Напокон сам боље психички, сваки дан, 12 дана заредом су ми струјом протресли мозак, не би ли покренули хормон среће и тако ублазили хроничну, биполарну депресију. Ја сам, кажу, једини пацијент који је плакао кад је излазио из луднице, јер знам где се враћам, а тамо сам свој међу својима. Нико те не осуђује, не вређа и не понижава, сви имамо разумевања једни за друге ,тако да ће ми фалити моји цимери који су заправо психички рањени људи, а никако агресивни лудаци као што многи мисле на овом Балкану, који је осим што је географски простор, Балкан је и дијагноза и то много теза но ова моја биполарна и пост трауматска - рекао је Бојан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".