- Не оглашавам се на глупе теме и питања, али стварно ми је више. О неким људима ја више стварно не могу да слушам. Много ме нервира кад неко даје интервјуе, поготово неко ко је у сродству са мном, имамо исто презиме. И питање кад се пита о мени, одмах је само то наслов. Зато људи и улазе, другачије их нико не би ни слушао. Онда они имају нека своја излагања, теорије, приче. Генерално не коментаришем, и када ме питају за неке чланове моје фамилије, а да ја нисам с тим неким у контакту. Генерално нисам ни са ким у лошим односима, само просто са некима имам контакт, са некима немам. И онда увек кад ме питају за њих, ја никада ништа ружно нисам рекла. Или не коментаришем или желим све најбоље. Сматрам да ако смо породица, фамилија, не треба да пљујемо једни друге, да поткачимо, да звучи ружно - почела је Луна на Инстаграму.

ФОТО:АТА имагес

 

- Али зато они редовно имају потребу да коментаришу мене. Али мора стално да се ја нешто поткачим, као дипломатски, али ружно, да ја треба неком да се јављам, да зовем, молим за било какав однос. Извините, где сте ви били у мом животу? Зашто бих се ја вама јављала? - питала је Луна, али није открила на кога конкретно мисли.

- Годинама слушам о мени да сам оваква, онаква. Они су дивни и бајни, никад не би ушли у ријалити. Али нећу коментарисати шта би они. Толико ми је мука више, сад пред порођај. Поготово јер је моје име у сваком наслову. Аман, ко сте ви мени и зашто бих се ја вама јављала? То што имамо исто презиме и што смо фамилија, не значи да ми морамо да се дружимо и волимо и будемо у неким добрим односима. Све то има неку своју позадину. Али ако немаш ништа лепо да кажеш, немој да кажеш ни ништа ружно. Или замерке што неке нисам позвала на први рођендан моје Мије. Ви не знате ни како изгледа моје дете, да вас зовем на њен рођендан? Људи ко кога овде зај****а. Последњих дана ми стижу интервјуи у којима је моје име, а као причају о својим песмама. Причајте о себи. Ако немаш да ми пожелиш срећу на порођају који је за пар дана, немој да причаш уопште. Доста ми је више да слушам Луна, Луна, Луна.

Како каже, кад јој је било најтеже, нису је позвали.

- Кад сам била у највећем муљу, већина се оградила од мене, одрекли су се мене. Ми смо фамилија, али ми не знамо да је она таква, зид, ограда. Сада одједном очекују позивнице на рођендане, да зовем да питам како су - завршила је Луна.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".