Скандал између Јелене Карлеуше и Саше Поповића због рејтинга добио је свој епилог. Он је открио да му се Милица Павловић извинила јер је шеровала Карлеушину статистику гледаности по којој је њен концерт био гледанији од Звезда Гранда.

Фото: АТА имагес/Принтскрин/Јутјуб/ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША

 

Подсетимо, тада се огласила Гранд продукција званичним саопштењем у којем су објавили да је Карлеуша обманула нацију и да је у фотошопу направила графикон, о чему је креативни директор "Звезда Гранда" говорио на Курир телевизији.

Сада је испричао и како је текао његов разговор са Милицом Павловић.

- Ја сам послао Милици поруку и рекао јој "немој", зато што је она подржала Јеленину лаж, али Милица није знала. Како би могла да зна да ли је Јелена говорила истину или није? Написао сам јој поруку: "Немој да подржаваш нешто што је лаж, што је фалсификат и што је обмана!" - испричао је Саша, те открио и да ли му је она одговорила на ту поруку.

Фото: АТА имагес

 

- Каже: "Сале, извини, па не знам ја, немам те друштвене мреже", али ми је послала поруку, извинила се. Каже: "Сале, нисам у току, нисам знала, ја сам само оно што су други стављали шеровала и подржавала и то је то - закључио је Поповић.

Он је објаснио и шта мисли о Карлеуши после свега што се догодило и због чега је гостовао на Пинку.

- Па, не мрзим је, али ово је жалосно. Не да је волим, ја је жалим, зато што је уложила толико пара и толико енергије, и хоће она у 9 сати да иде уз "Звезде Гранда", и хоће, па хоће, ови јој са Прве кажу: "Па немој у 9 на "Звезде Гранда" кад знамо да ће бити пропаст, ево ти термин у 11 у петак увече кад прођу емисије, на миру да људи гледају, као и њени фанови", али не, не, она хоће у 9 да покаже како је она гледанија, где то? Ја сам то и у емисији рекао: "Како ћеш лопатом на багер?" То нема шансе, то ти је баш то, "Звезде Гранда" су бренд.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".