Глумица Слобода Мићаловић важи за једну од омиљених на нашој јавној сцени, а снимање серије „Било једном у Србији“ вратило ју је пре годину дана у њен родни Лесковац.

Фото: АТА имагес

 

„Већ дуго не живим у Лесковцу, последњих неколико година га и не посећујем јер тамо немам више никог свог. Требало ми је времена да се навикнем на боравак у хотелу… Прво нисам могла да се освестим да сам у Лесковцу, имала сам утисак као да сам у неком другом граду који ми је јако познат… Људи су се променили, читава једна генерација је отишла, дошли су нови клинци“, рекла је Слобода.

„Била сам на местима на којима су се дешавале неке битне ствари у мом животу… Рецимо, снимали смо кадрове у цркви у Вучју, где смо крштене моја сестра Драгана и ја и где смо с родитељима проводиле сваки викенд. Снимали смо и у Дев казану и на Ђокиним вировима… Сва та места ме дубоко враћају у један безбрижан период живота“, додала је глумица.

 

 

Како је истакла, откако се преселила у Београд, Лесковац је посећивала само због друштва.

„Моји пријатељи су углавном по Европи, повремено се нађемо ‘доле’ и присетимо се разних догађаја“, истиче Слобода.

„Било је дивно што сам за двадесетак дана, колико сам провела на сету, обишла сва она драга места на којима нисам дуго била. Имала сам потребу да посетим цркву у којој су ме родитељи крстили. Једва сам је пронашла, иако знам да је у селу Вучје поред града. Обилазила сам околину, где су родитељи знали да сестре и мене воде на излете и викенде. Дирљиво је кад видиш опет све то одакле си кренуо и успео нешто да урадиш, онако како си зацртао“, нагласила је она тада за магазин "Глориа".

(Глориа)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".