Данас репер, а некада учесник ријалити шоу програма Ненад Маринковић Гастоз многе је изенадио откривши да у скорије време планира да напусти Србију и започне нови живот далеко од српске престонице.

-Идем мало ван овог континента, па ћу тамо да се смирим и скрасим. Радићу на себи јер ми је овог Београда доста. Прочуће се где ћу. Све сам радио. Нисам се ухвтио ни за шта конкретно, али сам радио све оно што сам одувек хтео да радим. То и јесте поента целе приче, али некада се заситиш и кренеш да радиш нешто друго. У принципу увек сам радио оно што сам волео - рекао је Гастоз за медије.

Фото: Ред ТВ принтскрин

 

Ненад се дотакао и периода када је био део ријалити шоу програма.

-Мислим да у сваком послу има позитивних и негативних страна, сматрам да сам ријалити и те како лепо одрадио. Било је ту испада, дођу жуте минуте, али било је и лепих момената, нисма оставио неки лош траг. Немам репутацију неког лошег момка што ми је јако битно. И дан данс људи ми прилазе, сликају се и питају ме када ћу да уђем у неки ријалити . Не, нећу, не желим. Довољно је било, хвала им. Не мислим да сам ја ту нешто заказао - говорио је Маринковић, а онда се осврнуо на учешће Теодоре Балзак у "Елити".

Фото: Принтсцреен/YоуТубе/Хyпе тв

 

- Гледам по мало, видим да завлачи овог момка, Црногорца, то сам извалио, лепо она то игра, вешто, нека се научи нешто ново, пошто је она већ стара лија у томе. Не, па нећу сигурно да уђем због ње стварно, ни због пара, ни због ње. Може као гост, журка они мене позову, могу, "Задруговизија" и мени прође лепо вече - истакао је Ненад за медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".