Иако у том подухвату нису успели, ова епизода остаће упамћена по Дори, штенету малтипуа, чије присуство је свима у студију, али и крај малих екрана, ставило осмех на лице.

Водитељ квиза, Јован Мемедовић, почео је прву игру најновије епизоде квиза Потера, држећи у рукама штене по имену Дора. Стара свега четири месеца, Дора је, како је нагласио водитељ, имала малу трему будући да је то било њено прво појављивање пред камерама.

Први је Жарку на мегдан изашао пензионисани правник Душан Теофиловић и након 7 тачних одговора у првој рунди храбро кренуо на вишу понуђену суму од 500 000 динара. Сигуран у своје знање, Душан је у заједничку касу однео пола милиона динара.

Након њега наступио је студент телекомуникација Немања Маравић, који је инспирисан Душановим примером прихватио вишу суму коју му је понудио трагач, 400 000 динара. Међутим, овог пута Жарко је успео да стигне и избаци из игре такмичара.

Ана Луковић, студенткиња биохемијског инжењерства изашла је пред трагача трећа у својој екипи, али упркос знању и храбрости, није успела да „побегне“ у финалну потеру.

Након ње, Владимир Савић, професор историје у електротехничкој школи у Нишу прву игру завршио је са 8 тачних одговора и освојених 120 000 динара, које је потом и одбранио у другој игри. Тиме се придружио свом саиграчу Душану и упустио у финалну борбу против трагача. Ипак, 14 корака предности овог пута није било довољно за победу неустрашивог Жарка.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".