Александра Васковић је имала много брига после трећег порођаја, јер је ћеркица рођена с урођеном срчаном маном па је била потребна хитна операција.

Само супруга познатог певача Бојана из групе "Лексингтон" и њен муж знају како им је било док није било јасно да је са бебицом све у реду. Александрини здравствени проблеми су, за то време, били остављени по страни.

Млада докторка је са својим пратиоцима на Инстаграму поделила да јој је, после порођаја, остала дијастаза - раздвајање мишића стомака. Због тога, Александра још има врло изражен стомак, али је то не спречава да ужива у уским хаљинама и сукњама.

"Је л' то нова беба на помолу?", упитала је Александру једна жена кад је видела један од снимака у таквој гардероби, што је изазвало мноштво негативних коментара.

"А је л' стварно не знате или сте само малициозни?", "Страшно је како звучи малициозно. Овакве жене, без длаке на језику ће нам свима доћи главе", "Је л' могуће да си толика сељанка", "Да ли сте некада чули да се овакво питање не поставља? Мало културе није на одмет", "А откуд некоме право да постави овакво питање никада ми неће бити јасно, шта жене себи дају за право. Није ти то требало, ипак си и ти жена, мало упали мозак", само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО: