У недељу је Јеловцу позлило на индивидуалном тренингу када је хоспитализован.

Испоставило се да је 32-годишњи крилни центар имао мождани удар, а како је после прве интервенције медицинских стручњака саопштио његов клуб "стање је и даље критично, али стабилно".

- КК АЕК у пуној одговорности информише јавност о здравственом стању Стевана Јеловца. Наш кошаркаш је претрпео јак мождани удар. Његово стање је стабилно, али и даље критично-стоји на почетку саопштења и додаје се:

- АЕК изражава искрену захвалност због интересовања јавности за Стеваново здравствено стање. Молимо вас, ипак, да ваше новинске извештаје дајете с дозом дискретности и користите стручну терминологију, како не би у јавности кружиле погрешне информације. Оне би додатно закомпликовале ситуацију. АЕК захваљује из дубине душе свим пријатељима клуба и свима који су одмах притекли у помоћ нашем спортисти, као и на свим порукама подршке на друштвеним мрежама. У овим тешким сатима, шаљемо велику подршку Стевану и његовој породици.

Стеван Јеловац је у АЕК стигао летос после искуства у Јапану. У каријери је наступао за Мегу, Црвену звезду, Анталију, Казерту, Ритас, Сарагосу, Нижњи, Бамберг, Газијантеп и Нео Феникс, пре него што је дошао у АЕК.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".