Карлеуша и Пријовићка биле су у одличним односима, све док Бренина снајка није објавила слику са Јеленином љутом супарницом Светланом Цецом Ражнатовић са Копаоника, након чега јој је ЈК упутила један савет.

Фото: принтрскрин/твитер/карлеушастар

 

 

- Драга Александра, изузетно си ми драга и слатка. И зато ћу ти сад ово јавно написати: Немој више никада да се сликаш са овом женом која је осуђени криминалац и жена ратног злочинца... Теби овај пулусвет и шљам не треба. Срећна Нова и настави да блисташ - поручила јој је између осталог тада Карлеуша путем друштвених мрежа, што је изазвало лавину коментара.

Александра је убрзо одлучила да обрише спорну слику као и све коментаре, а након тога је фотографију поново објавила уз коментар како на свом профилу жели да види само позитивну енергију.

Затим је уследила и Карлеушина брутална порука:

Фото: АТА имагес

 

 

- Уважиш сељанчицу Прију (због Брене), напишеш јој добар савет, а она то обрише и постави опет слику са Наногицом. Шта ти је рурални педигре - написала је Карлеуша тада на свом Твитер налогу.

 

Након ових тешких речи Карлеуша и Прија су се први пут среле на аеродрому где су летеле истим авионом, а на аеродрому су их чекале бројне медијске екипе.

- Поздравићу је, јер се ја увек свима јавим. Немам проблем ни са ким, нисам тип особе који се свађа - рекла је тада Александра на питање шта ће да ради када сретне ЈК, а Карлеуша је тада шаљиво поручила:

- Ви сте дошли због нас? У шоку сам. Шта да вам кажем, драго ми је што и Александра користи услуге авио-транспорта као и ја. Да сам знала да ћете доћи, нашминкала бих се".

Фото: АТА имагес

 

 

Карлеуша је једина певачица са којом је Прија имала конфликт, а неколико година касније Александра је изјавила да се њих две никада нису посвађале.

- Нас две се никада нисмо посвађале. Веома поштујем старије колеге, Јелена мени може да буде и мајка. Ја сам о себи прочитала неке ствари, можда је у том моменту њу нешто повредило, то је њена ствар. Ја тој жени желим све најлепше и поздрављам је кад се видимо. Све ружно нека остане иза нас - рекла је Пријовићка тада у једном интервјуу.

БОНУС ВИДЕО: