Karleuša i Prijovićka bile su u odličnim odnosima, sve dok Brenina snajka nije objavila sliku sa Jeleninom ljutom suparnicom Svetlanom Cecom Ražnatović sa Kopaonika, nakon čega joj je JK uputila jedan savet.

Foto: printrskrin/tviter/karleušastar

 

 

- Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti sad ovo javno napisati: Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca... Tebi ovaj pulusvet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš - poručila joj je između ostalog tada Karleuša putem društvenih mreža, što je izazvalo lavinu komentara.

Aleksandra je ubrzo odlučila da obriše spornu sliku kao i sve komentare, a nakon toga je fotografiju ponovo objavila uz komentar kako na svom profilu želi da vidi samo pozitivnu energiju.

Zatim je usledila i Karleušina brutalna poruka:

Foto: ATA images

 

 

- Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet, a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre - napisala je Karleuša tada na svom Tviter nalogu.

 

Nakon ovih teških reči Karleuša i Prija su se prvi put srele na aerodromu gde su letele istim avionom, a na aerodromu su ih čekale brojne medijske ekipe.

- Pozdraviću je, jer se ja uvek svima javim. Nemam problem ni sa kim, nisam tip osobe koji se svađa - rekla je tada Aleksandra na pitanje šta će da radi kada sretne JK, a Karleuša je tada šaljivo poručila:

- Vi ste došli zbog nas? U šoku sam. Šta da vam kažem, drago mi je što i Aleksandra koristi usluge avio-transporta kao i ja. Da sam znala da ćete doći, našminkala bih se".

Foto: ATA images

 

 

Karleuša je jedina pevačica sa kojom je Prija imala konflikt, a nekoliko godina kasnije Aleksandra je izjavila da se njih dve nikada nisu posvađale.

- Nas dve se nikada nismo posvađale. Veoma poštujem starije kolege, Jelena meni može da bude i majka. Ja sam o sebi pročitala neke stvari, možda je u tom momentu nju nešto povredilo, to je njena stvar. Ja toj ženi želim sve najlepše i pozdravljam je kad se vidimo. Sve ružno neka ostane iza nas - rekla je Prijovićka tada u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO: