Aleksandra Prijović zadala je ozbiljan zadatak estradi, i nastavlja da niže uspehe koncertima širom zemlje i regiona. I dok joj na poslovnom planu cvetaju ruže, u privatnom životu, po svemu sudeći, nije sve tako sjajno i bajno. NJen svekar Slobodan Boba Živojinović jedini iz porodice nije došao da podrži snajku u njenom velikom životnom i profesionalnom uspehu.

Foto: ATA images

 

 

Sada kada euforija oko koncerta polako prolazi, svi se pitaju zbog čega otac Filipa Živojinovića nije došao na spektakl, a tada je bio u Srbiji. Kako mediji saznaju, nekadašnji proslavljeni sportista je ljut na sina, a naročito na snajku zbog toga što se sve glasnije čuju priče o njenoj aferi sa menadžerom Danijelom Blaškom Blažićem.

Foto: N. Paraušić, ATA images

 

 

- Boba je slab na decu. On je porodični tip i nikada nije dozvolio da prljav veš iz kuće izađe u javnost. Međutim, sada je malo drugačija situacija. Besan kao ris i bukvalno je odbio da se pojavi na koncertima svoje snajke. Naravno da je trebalo da dođe, i to druge večeri, kada se kao specijalna gošća pojavila njegova žena Lepa Brena, ali je odustao nakon afere koja je nedavno odjeknula kao bomba. Svašta je bilo nakon te proslave - kaže neimenovani izvor za Kurir i dodaje:

Foto: ATA images

 

 

- Sada su izgleda odnosi malo zategnuti zbog sukoba njegovog sina i menadžera Blaška. Do sada je Boba bio rado viđen gost na nastupima kod snajke. Tako je prošle godine bio u hotelu sa sinom za doček, na kojem je Prija pevala iako mu je žena tada takođe nastupala u prestonici.

Novinari su pokušali da dobiju komentare od aktera ove priče, ali niko od njih nije odgovarao na pozive.

BONUS VIDEO: