Прва кандидаткиња Сара Николић је све време седела на столици, а водитељка Сања Кужет истакла је да постоје оправдани разлози за то и дала јој реч да сама објасни о чему се ради.

- Зарадила сам дискус хернију, односно ишијас пре десетак дана и од тада сам на свакодневним терапијама. До пре неки дан сам мислила да нећу моћи уопште да дођем јер је моје устајање из кревета било јако тешко, али је изгледа моја жеља да се појавим овде била толико јака. Јер ја да певам могу увек. Бар ја тако мислим, јер певам стварно из душе. рекла је кандидаткиња чију је искреност публика наградила аплаузом.

Кандидаткиња је извела са столице песме „Лепи мој“ од Снежане Ђуришић и „Ти можеш све, ал’ једно не“ од Здравка Чолића али је успела да освоји само један глас жирија.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

Саша Поповић је упитао прву кандидаткињу зашто се није јавила и објаснила шта јој се догодило.

- Могли смо да те пребацимо за једно 15 дана касније, рекао је Поповић, а такмичарка је објаснила због чега то није урадила:

- Нисам хтела да моје ограничење при ходању буде сметња овоме.

Поповић се не крају сложио са кандидаткињом.

- Ми смо све ово направили у функцији овог такмичења, и ти ништа ниси пореметила. Чак је некад и интересантно да неко пева на столици, веруј ми, иако знам да није баш лако певати на столици. Знам како си певала на аудицији, била си заиста боља, рекао је Саша.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

- Тренутно на себи имам два стезника која ми држе кичму, рекла је такмичарка, што је изазвало коментаре како је она ипак требало да се јави и да замоли за одлагање свог учешћа.

- Теби дијафрагма не ради, теби стомак не ради, теби плућа не раде, теби ништа не ради да би свој посао радила како треба, рекла је Марија и додала да друга кандидаткиња није била лоша.

Поповића је занимало шта кажу доктори до када ће код кандидаткиње да траје ово обољење, на шта је она одговорила како јој опоравак иде доста брзо.

- Ја сам Саро то имао четири године, да знаш. Једва сам ишао и радио сам у то време, од 2005. до 2009. године. рекао је Поповић.

БОНУС ВИДЕО: