Фитнес близнакиње Јулија и Наталија Ђукић недавно су се похвалиле на својим друштвеним мрежама како су удомиле пса и учиниле добро дело, а сада су без срама објавиле да су му нашле дом. Ништа од тога не би био проблем, да није у питању азил у којем се једна особа бори из све снаге да спаси око 100 остављених паса. 

Оне су прво на свом Тик Ток налогу објавиле снимак на ком су објасниле због чега више не могу да се брину о псу.

 

@фитнесс.близнакиње Беки је пас кога смо пре пар месеци спасиле са улице и од тада бринуле о њему.🫶 Чувале смо га ми као и сви наши ближњи када то нисмо могле, но, због нашег начина живота који захтева често одсуство од куће и друге ствари, Бекија нисмо могле да задржимо код нас.🥹 Тражиле смо му дом где ће имати потпуну слободу, а никада да не буде гладан, болестан и без крова над главом. Такво место смо нашле, а то је у Србобран код предивног @Анимал ресцуе Никола ♬ Емотионал - Банг Ноно

 

- Емоције су помешане, и срећне смо и тужне. Бекија смо много заволеле, али није могао да остане код нас и зато смо му нашле место где и припада. Синоћ нам је било последње вече са Бекијем. Због неких околности, нисмо могле да га задржимо код нас и нашле смо дом. Беки је пас кога смо пре пар месеци спасиле са улице и од тада бринуле о њему. Чувале смо га, аи због нашег начина живота који захтева често одсуство од куће, нисмо могле да га задржимо - написале су између осталог фитнес близнакиње, а потом показале азил где су пса и одвеле.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/сара сатанковиц

 

Овај њихов потез навукао је гнев многих јавних личности, међу којима су сестре, Леа и Сара Станковић које су се одмах огласиле на мрежама.

- Ова два олоша од људи су пса који је живео са њима у стану одлучиле да одведу у азил због много "посла" које имају и то дечку који тренутно брине о преко 100 паса и једва скупља средства да их прехрани и да ти пси преживе. Олоша два су из кревета пса одвеле да спава у кавезу, не заслужујете ништа боље него да вас вечерас спакују у кавез са још 100 људи. Бездушне олошкиње напустиле живо биће које је до данас спавало са њима у кревету и које им је веровало. Срам да вас буде цео живот - написала је Леа, а онда се огласила и Сара.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/сара сатанковиц

 

- Било ми вас је жао, али сада сте показале своја лица, срамите се - закључила је Сара Станковић.

Иначе, овим близнакињама јавност се смејала када су одлучиле да своје изјаве за медије наплаћују што је многе навело на питање због чега су оне умислиле да су звезде и неке битне личности? Чињеница је да оваквим потезима падају на свим тестовима личност.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".