Марија не крије задовољство, па је новинарима пред снимање Звезда Гранда одговарала на сва питања, а нарочито она шкакљива.

Шерифовићка је рекла да јој је већина колегиница честитала на пројекту, али не и Јелена Карлеуша:

- Јелена се није јавила и претпоставила сам да ћете ме то питати. Да заувек ставимо тачку на ово. Ја са Јеленом Карлеушом немам ни најмањи проблем, ако га она има, мислим да то треба сви дао знамо. Ово је мој једини оговор. Мислим да су неке друге ствари далеко важније у животу за пружање подршке, а то је оно када се камере угасе ја ћу увек бити ту за њу. Ако она има проблем, нека га решава сама са собом - рекла је Марија.

Фото: АТА имагес

 

 

Марија се осврнула и на емоцију коју је изазвала код Александре Пријовић која је преплакала уз њене песме.

- Био је ред за албум, ја сам се радовала томе и испоставило се да се људума свиђа. Ноћ пред изласка албума сам се чула са Александром и она ми је тражила да чује неку песму и онда је ридала. Зове ме на мобилни ја рекох: "Зашто плачеш?" Ето, драго ми је што су колеге лепо прихватиле. Ова народњачка страна је пригрлила песму "Мој град". Ове моје колеге из поп бранше су пригрлиле "Другачија", "Пола сунца", "Иди док те волим". Моја омиљена је "Вози ме" и "Ко броји моје ране".

Фото: АТА имагес

 

 

Медије је занимало која је Маријина највећа рана:

- Ух тешко питање. Па, шта год да је јако је важно да нађемо начин да се то зацели што пре. Рекла бих да су то неке ранице које су долазиле са почетка моје каријере - истакла је.

Захвалила се и Милану Радуловићу Лаћи са којим је сарађивала:

- Драги мој добри Лаћо, надам се да си задовољан. Без било кога од аутора овај албум не би био то што јесте. Такође реакција моје мајке ми је била веома важна. Веричина прва реакција ми је довољна. Она не преза од тога да ми каже када нешто не ваља - каже Марија.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: