Дара је испричала како су њени родитељи одувек подржавали идеју да се бави певањем. Чак су позајмљивали новац од комшија како би она отишла на аудиције у Београд. Осим новца, Дарина мајка је позајмљивала и одећу од њених другарица коју би после враћала тим девојкама: 

- Још као дете сам била енергична, а таленат за певање је прво препознала моја учитељица. Кад су родитељи касније видели да стварно привлачим пажњу где год да се појавим, било им је јасно чиме ћу да се бавим кад порастем. Као мала сам певала песме Лепе Брене, била ми је идол и сањала сам да имам каријеру као она - била је искрена певачица и додала да дугови нису представљали проблем њеним родитељима да наставе да је подржавају: 

- За та позајмљивања родитеља сам сазнала тек касније. Наравно да ми нису причали како су се довијали, ипак сам била клинка и њихово је било да ми помогну како знају и умеју. Кад сам почела да се пробијам на естради, нису били у фазону: "Немамо пара, не можеш да певаш", него су ме гурали даље, само су они знали како. Мајка је била у дуговима до гуше, али се исплатило, надокнадила сам после све и себи и њима - рекла је Дара у емисији "Из профила."

БОНУС ВИДЕО: