Сви се слажу да Синиша Михајловић има среће што је нашао жену попут Аријане. Осим што је изузетно лепа и згодна, она је и пожртвована супруга. То доказује неколико чињеница.

Кажу да се квалитети особе најбоље покажу током болести супружника, а том приликом је Аријана показала да је жена каква се ретко рађа. Наиме, она је била уз свог мужа током сваког момента његове борбе против тешке болести са којом се борио протекле две године. Родила му је петоро деце, али највише храбрости је показала током његове прељубе.

Данас је њихов брак пример многима, али пре пар година јавност је шокирала тешка брачна криза кроз коју су Михајловићи пролазили. Наиме, Синиша је својевремено био на удару домаћих медија, због афере коју је имао са познатом старлетом.

Синиша Михајловић 2016. године упознао се на једном београдском сплаву са старлетом Сорајом Вучелић. У јавности се тада појавила и њихова преписка која је потврђивала медијске натписе о романси која је трајала неколико месеци.

И док су Синиша и Сораја за медије остали без коментара и о овом случају нису желели говоре, многи су се питали како је преко свега прешла Синишина супруга Аријана.

Брак Синише и Аријане остао је ненарушен, а чини се да је мудра Италијанка одлучила да ову аферу изигнорише и са својим супругом настави да негује складан однос.

Недавно су Синиша и Аријана обновили брачне савете, а недуго затим дочекали су и своју прву унуку Виоланте.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".