Прослављени глумац је био у браку 40 година са глумицом Даницом Ристовски са којом има два сина Петра и Јована, али се прошле године развео. Сада поново ужива у љубави са Аницом која се преселила у његов лукс стан на Новом Београду. 

Комшије су често виђале пар загрљени и да размењују нежности без устручавања. 

Глумац је за "Блиц" потврдио да је у вези са колегиницом. 

- Истина је, заједно смо. Не бих ништа више додавао. Аницу сам упознао много касније и нема никакве везе са разводом. Хвала вам - рекао нам је Лазар.

Фото: Зоран Кнежевић

 

 Аница и Лазар сарађивали су заједно на серији "Дрим тим", а Ристовски је говорио о доласку своје садашње девојке у серију.

- Моја нова јунакиња је девојка са села која долази у велики град, запошљава се у гигантској фирми, говори неколико светских језика и жели да успе у пословном свету. На снимању влада осећај правог дрим тима. Ова екипа је састављена од неколико мањих које чине један савршен тим. Пошто је фудбал углавном мушки спорт, жене морају да се боре да дођу до изражаја. Ја се конкретно борим, чини ми се, мојим костимима. Видећете да су заиста упечатљиви толико да ме чак колеге зезају да сам као шетајући семафор. Жене су свакако јако важан састојак и овог "Дрим тима" - истакао је тада Лазар Ристовски.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: