Proslavljeni glumac je bio u braku 40 godina sa glumicom Danicom Ristovski sa kojom ima dva sina Petra i Jovana, ali se prošle godine razveo. Sada ponovo uživa u ljubavi sa Anicom koja se preselila u njegov luks stan na Novom Beogradu. 

Komšije su često viđale par zagrljeni i da razmenjuju nežnosti bez ustručavanja. 

Glumac je za "Blic" potvrdio da je u vezi sa koleginicom. 

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao nam je Lazar.

Foto: Zoran Knežević

 

 Anica i Lazar sarađivali su zajedno na seriji "Drim tim", a Ristovski je govorio o dolasku svoje sadašnje devojke u seriju.

- Moja nova junakinja je devojka sa sela koja dolazi u veliki grad, zapošljava se u gigantskoj firmi, govori nekoliko svetskih jezika i želi da uspe u poslovnom svetu. Na snimanju vlada osećaj pravog drim tima. Ova ekipa je sastavljena od nekoliko manjih koje čine jedan savršen tim. Pošto je fudbal uglavnom muški sport, žene moraju da se bore da dođu do izražaja. Ja se konkretno borim, čini mi se, mojim kostimima. Videćete da su zaista upečatljivi toliko da me čak kolege zezaju da sam kao šetajući semafor. Žene su svakako jako važan sastojak i ovog "Drim tima" - istakao je tada Lazar Ristovski.

(Kurir)

BONUS VIDEO: