Александра Пријовић је после бројних успеха, причала и о односу са Лепом Бреном. 

Прија је после три одржана концерта у Београду, распродала је карте за четири концерта у загребачкој Арени, па заказала пети. 

- Мени је то искрено невероватно, многи заслужују 5, 10 и 15 арена. Али дошло је неко ново време, неке нове генерације. Поносна сам, срећна. Ово је невероватан успех. С обзиром на то да знам да ме публика у Хрватској пуно воли, била сам сигурна за прву распродају. Када је Загреб у питању и генерално Хрватска, не постоји место из којег нисам добила поруку. То је мени најфасцинантније - рекла је певачица, па открила чију је подршку добила.  

- Јелена Розга. Знамо се. Ја сам била на њеном концерту у Београду. Честитала ми је, она је толико дивна и мила једна жена коју ја стварно јако поштујем - искрена је Прија. 

Такође, открила је у каквом је односу са Бреном и како ју је саветовала: 

 

- Јако је велика част и срећа када те може посаветовати једна легенда. Она је уз мене. Увек је била ту за мене што год је требало. Брена је заиста посебна. Притисак је био у почетку када сам кренула. Када стално причамо, постане све нормално. Ја њу не гледам као Лепу Брену, него као своју мајку - рекла је певачица.

(РТЛ данас)

БОНУС ВИДЕО: