Александра Јефтановић рекла је судбносно „да“ Александру 2016. године, а њен супруг не воли да се експонира, те она ретко и објављује слике са њим.

Фото: АТА имагес

 

 

На питање како успева да сакрије интиман живот од медија, она је једном приликом одговорила:

- Мој супруг не воли да се јавно експонира. Нас двоје смо се нашли, он поштује све моје изборе, али му не прија медијска пажња. Стидљив је човек и ја поштујем тај избор. Пре неки дан сам објавила једну фотографију на свом профилу на Инстаграму и то је освануло на свим порталима, а тада ме је замолио да то више не радим - рекла је водитељка једном приликом.

 

 

- Ја сам имала довољно година и да нисам добила дете са Сашом никад га не бих добила. Прави муж мора да буде домаћин, а то се види у томе какав је са својом породицом - рекла Александра једном приликом у емисији "Магазин Ин".

У браку су добили двоје деце, ћерку Ану и сина Алексу.

Фото: Инстаграм принтскрин/aleksandra.jeftanovic

 

 

- Ја сам у 39. години родила Ану и самим тим мислим да сам 'фулл тиме' мама. Са двадесет година немаш свест о животу, а са четрдесет си већ мало задихан и уплашен над свим. Можда ја њу и мало смарам, али трудим се да им угодим, да имају лепо детињство, али јесам строга - рекла је једном приликом Александра о деци.

Подсетимо, познатој водитељки је ово други брак. Претходно је била удата за рукометаша Огњена Кајганића, али тај брак није потрајао.

БОНУС ВИДЕО: