Бројне несреће задесиле су певачицу Стојанку Стоју Новаковић која је остала храбра и успела да од себе створи једну јаку личност. Све што је постигла у животу је захваљујући њеном раду и труду. Њене комшије знају најбоље њену личност: 

- Била је јако тешка сиротиња, али је јако лепа, фина, културна паметна, никада није прошла да се не јави.- рекла је једна комшиница. 

 

На питање да ли је певачица променила карактер после популарности, одговорила је комшиница овако: 

- Знаш како, када је неко сиромах, слабо се и познаје. Знала сам, тешко је живела, онда се млада удала, брак није баш тако био, онда се она пробијала, ето, песма је одржала. Срећа, имала је дар од Бога, који је стварно подигао и њу и њене родитеље и брата. Све је она помагала, далеко од тога да није, стварно.

 

Захваљујући музици и њеном изабранику Игору, много лакше је пребродела тешке тренутке. 

- Он је њу, ја мислим, у свему мотивисао. Он је један диван човек - каже прва Стојина комшиница и додаје:

- Имала је тежак период са тим бившим мужем, он се убио.

Стоја је у браку, у који је ушла веома млада, добила и сина.

- Није више ни имала деце, све је то утицало - каже комшиница и додаје:

- С ким не једеш не знаш тачно праву истину, али вероватно да је све то утицало.

 

 

- Од супруга, првог мужа и ту је кућу одржавала, средила је и када се син оженио, он је ту становао, ту је створио и двоје деце, међутим, млад се оженио, наиван, ту се разиђу, она је купила снаји стан. Мислим стварно јесте, што се тога тиче... Њему је купила стан, а ту је кућу продала - каже комшиница и наставља:

- Стварно се борила, свим силама и успела је. Сада је и бака, има двоје унучади јако фине, велики су већ. Мислим да Милица има 18 година, а овај мали је нешто мало млађи.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: