Срећом, сада знатно краће, и, по његовим речима, није се десило ништа драматично.

Фoто: Фејсбук принтскрин

 

- Имам већ дуже време неуролошке и срчане проблеме, и хипертензију - открива Дудић.

- Отишао сам на прегледе на Институту за кардиоваскуларне болести Дедиње, који је најбољи у Европи, под вођством господина Милована Бојића. То су толико љубазни и фини доктори, увек спремни да помогну. Одушевљен сам. Кад код њих уђеш, као да си у свемирском броду. Толико гостопримство, тако пазе болесника, свака им част. Нисам ни осетио ништа, а завршили смо велики посао.

Дудић је био у болници два дана. Лекари су, како каже, увидели масноће, очистили и уклонили тегобе:

- Нема потребе за операцијом. Снимаће ми 13. децембра вратни део, после ћу носити холтер, постоји читав програм.

Упитан да ли и у којој мери све то има везе са свим оним што га је пролетос задесило, Хасан каже:

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо

 

- Има корона удела у овом сада, сигурно. Верујем у медицину, вакцине су увек биле ту да би се људи заштитили. Догоди се, од 1.000 људи, код 10 да им не одговара, и да се појави контраефекат, да неко умре. Корона је вештачка творевина, осетио сам је на својој кожи.

- Нанела ми је разарање бубрега, срца, панкреаса, мокраћних канала, главе... Рекли су ми да ми је, једно време, срце било на удару, али, богу хвала, некако се смирило.

Вест о новим Дудићевим здравственим проблемима се проширила по медијима после његове слике на "Инстаграму" у пиџами, у болничком кревету.

- Чуо сам се са једним другом, у вези мог Центра за људска права. Он каже: "Нешто ми звучиш као да ме лажеш, да ниси у болници". Ја му кажем: "Ма, иди у вражју матер, имам заказано". Сликам се и напишем "Данас, Институт Дедиње", и то је одмах узело маха.

(Вечерње новости)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".