Од када је Саша Поповић продао своје деонице "Гранда" почео је да улаже у различите послове, како би са својом супругом покренуо чак неколико делатности, које ће њиховој деци обезбедити бољу будућност. Ипак, свестан времена у коме живимо, Саша је према писању домаћих медија саставио тестамент, како би на време осигурао своју породицу.

Одлука Саше Поповића посебно се односи на његову супругу Сузану Јовановић, чији ће се живот сада променити из корена.

- Сале се консултовао са својим адвокатом и решио да ипак све остави Сузани. Она је млађа од њега петнаест године, али он у њу има највише поверења и сигуран је да ће она умети да се снађе са свом имовином коју поседују - објашњава добро упућен извор.

Фото: Петар Милошевић

 

- Има он поверења и у своју ћерку, као и у Сузаниног сина ког је одгајао као да је његов. Али опет је решен да све препусти Сузани, за коју верује да ће све даље поделити по савести и како би и он. Свакако не мисли он, да му се ближи крај, само је свестан времена у коме живимо и да је потребно да и то реши, тачније да има тестамент и са тим се и Сузана слаже. Али пред њима двома је тек живот и планови - завршава извор.

Сузана Јовановић након што тестамент и званично буде састављен биће богатија за неколико милиона, али како су она и Саша у складном браку, не осврће се на то, већ своју пажњу посвећује супругу и труди се да заједно уживају у сваком новом дану.

(Скандал)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".