- Звао сам те да ми отпеваш једну песму, родио ми се био син. Ти си рекла: "Жао ми је, не могу, ја сам на Тари". Мој син Никола се нашао паметан, па те је звао, а она му је рекла 500 евра, па се појавила код нас. Људи, веровали или не. То је страшно. Појавила се и покварила ми читаво вече - рекао је Маринко Роквић тада у емисији код Саше Поповића.

Фото: АТА имагес

 

Нада је то све одмах демантовала.

- Такве ствари, као што је он рекао, да сам узела 500 евра за једну песму, може само малоумник да изјави. Ја сам колегама певала увек, никад ни динар нисам узела, питајте све. Ми смо радили заједно 30 година, увек сам била главна у екипи за рад, неће умрети док му ја опроштај не дам, а нећу му га дати. То је драма била, савијала сам се, кукала и клела, и ја њега и он мене. Он је након тога побегао у мрак - причала је Топчагићева тада за медије.

Међутим, она је након две године променила плочу.

Фото: Архива Новости

 

- Било је шта је било, нисам злопамтило. Веома се брзо наљутим и планем, а после ми буде жао и често заплачем због својих поступака. Била сам недавно и у "Гранду" и са Сашом сам договорила снимање спота, упутио ме је коме треба да се јавим - истиче Нада коју је тада у том тренутку Саша Поповић спојио заједно у емисији када је сукоб између ње и Маринка ескалирао пред камерама.

- Саша ми је рекао да није имао лошу намеру, када је спојио мене и Маринка у емисији, а ја сам истакла да ме је то готовање веома повредило. Извинила сам се и ја њему и опростила све. Ми дуго сарађујемо и Поповић је најбољи у свом послу, увек ми је излазио у сусрет - поручила је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".