Нада је тражила чак 2.000 евра да би се појавила у једној емисији на ТВ Хајп, а преговоре у њено име обавио је њен супруг Златко Ђорђевић, који већ годинама води све певачицине послове.

 Ова телевизија одустала је од сарадње с Надом након што је певачицин супруг тражио толику новчану надокнаду.

Нади је супруг забранио да се оглашава у медијима око ове теме, те је он преузео одговорност на себе и обратио се.

Фото: Архива Новости

 

- Ја сам Надин муж, нема шта она да прича с вама, ја ћу вам рећи све што треба - изузетно нељубазно је почео разговор Златко, па објаснио због чега је тражио новац да би његова супруга гостовала у емисији.

- То је цена за гостовање, некима гостујемо за џабе, некима не. За телевизију Саше Мирковића цена је 2.000 евра јер он никада није звао Наду да наступа на концертима на трговима које он организује. Сада хоће да му она за џабе диже гледаност, а ја сам тај који Нади диктира цену - рекао је певачицин супруг.

Директора Хајп продукције Сашу Мирковића дао је коментар на целокупну ситуацију, а он нам је најпре објаснио да нема везе с уређивачком политиком ТВ Хајпа, а да као организатор концерта бира певаче који могу да привуку велики број људи, што, како каже, није случај са Топчагићевом.

Фото: RTV Pink Official

 

- За почетак бих објаснио да гостовања у емисији немају везе са мном, јер немам везе с уређивачком политиком телевизије. Битно ми је да нагласим да сам ја директор Хајп продукције, а не телевизије - објаснио је најпре своју функцију музички и филмски продуцент, па додао:

- Када је реч о коментару Надиног супруга, нагласио бих да ми је важно да правим концерт с певачима који су популарни. Ако правим концерт на тргу, мени је у циљу да зовем певача који тај трг може да напуни. Нада је кафанска певачица, она може да напуни кафану, али не и трг - рекао је Саша.  

- Када је реч о хонорарима за гостовање у емисији, верујем да би Нада требало да плати телевизијама да је позову, а не обрнуто. 

(Ало)