Наиме, познати спортски коментатор Александар Аца Стојановић на почетку каријере био је у љубавној вези са познатом водитељком и то су вешто крили од јавности. О приватном животу популарног коментатора готово да се ништа не зна у јавности, па је информација о његовој љубавној вези са популарном водитељком Наташом Миљковић одјекнула у медијима.

- Аца је на БК дошао 1995, а Наташа годину дана касније. Обоје су били млади, лепи и амбициозни. Он је пре тога радио на Радио „Индексу“ и у недељнику „Темпо“, а она је још као тинејџерка пекла занат на ТВ Студио Б, да би се на БК запослила након што је прошла аудицију. Аца и Наташа сретали су се на радном месту спорадично, с обзиром на то да су били у различитим секторима - он у спортској, а она у информативној редакцији. Међутим, после неколико година су се зближили и постали пар. Деловали су веома складно и имали су много заједничких тема и интересовања, али ипак су се растали после неколико месеци - говорио је својевремено извор за лист "Ало".

Ову информацију ниједно од њих двоје није коментарисало. Ипак, ова тема је поново била актуелна када су се Аца и Наташа, пре извесног времена посвађали у програму уживо док је он гостовао у њеној емисији.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

 

 

Наиме, Наташа Миљковић и њен колега Александар - Аца Стојановић сукобили су се због тога што је Стојановић заборавио да подсети госта да дође на унапред заказано гостовање у Наташину емисију, иако је неколико дана пре тога најављен интервју са њим.

Наташа је у програму уживо на фин начин покушала да објасни да је гост отказао, али да је за то крив управо Аца, који је требало да га доведе у емисију.

- За две године, Ацо, две ствари се нису десиле никад: да упутимо јавни позив Дамиру Микецу и да останемо без госта - рекла је Миљковићева, док се Аца надовезао да жели да подели због чега гост није дошао на заказан интервју.

Фото: В. Данилов, Ата имагес

 

 

Подсетимо, Наташа Миљковић била је у браку са глумцем Срђаном Тимаровом, са којим има сина, а пре неколико година они су се развели.

Водитељка и глумац никада нису јавно говорили лоше једно о другом нити су износили "прљав веш" свог брака у јавност, него су, штавише, остали у пријатељским односима.

БОНУС ВИДЕО: