Глумац Небојша Дугалић и његова супруга Драгана уживају у брачном животу већ дуги низ година. За две деценије колико су у браку добили су петоро деце: Јану, Видана, Богдана, Калину и Илину.

Фото: АТА имагес

 

 

Као и сви родитељи и Небојша се успеху своје деце радује више него свом сопственом. Након тешког периода током којег се глумац борио са кредитом који је узео од банке, уследила је радост у дому Дугалића.

Небојша је том приликом представио успех свог сина Богдана и лепе вести објавио на друштвеним мрежама. Наиме, Богдан је пасионирани љубитељ музике од малена. Он је пијаниста, а његов таленат није остао непримећен ни ван граница наше земље.

Вредан дугогодишњи труд исплатио се када је освојио друго место на престижном пијанистичком међународном такмичењу пијаниста "Мај Линд" у Хелсинкију.

Младом пијанисти припала је награда од 25.000 евра, а Дугалић је добио и специјалну награду за камерну музику у износу од 8.000 евра.

- Оно што се догодило у протекле две недеље је право чудо! Част је добити две награде на такмичењу ‘Мај Линд’. Бити у могућности да свирам у свим круговима изводећи камерну музику, уз невероватан оркестар, и концерт у Хелсиншком музичком центру с финским радијом и изванредном диригенткињом Аном Маријом Хелсинг оно је што заиста називам благословом - написао је Богдан Дугалић на свом Инстаграм профилу.

Радост није скривао ни отац младог пијанисте.

- Само да поделимо радост! Две награде на међународном такмичењу ‘Мај Линд’ у Хелсинкију, Финска. Награда за најбоље извођење камерног дела и друго место у финалу - написао је глумац.

Да подсетимо, Небојша и његова супруга Драгана су се венчали пре више од 20 година и у браку су добили добили петоро деце. Драгана је, због обавеза око велике породице, запоставила глумачку каријеру, а Небојша је једном приликом рекао да му је она највећа подршка.

- Моја супруга је колегиница, али уједно и критичар. Увек ми каже шта, како и где може боље да се уради. Допада јој се углавном то што сам радио у последње време. Битно је да будемо разноврсни у својим улогама, како не бисмо досадили сами себи“, рекао је он једном приликом за медије.

БОНУС ВИДЕО: