Певачица Драгана Мирковић, која је недавно распродала две београдске Арене и то без рекламе, ускоро ће бити протагониста шоу прогама "Раме уз раме са Драганом" на Курир телевизији. Драгана, која деценијама важи за једну од наших најбољих певачица, деведесетих го спрема спектакуларни шоу програму "Раме уз раме са Драганом" на Курир телевизији, својевремено се опробала и као глумица.

Фото: Милена Анђела

 

 

Драгана је 1994. године снимала филм "Слатко о снова", девојци која жели да постане певачица и коју посећује дух Елвиса Прислија, којег је играо Милорад Мандић Манда.

Драгана се у једној емисији присетила свог излета у филмске воде и ненадмашне екипе која јој је правила друштво.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Izet Balic Comics

 

 

- Имала сам привилегију да ‘глумим’ са изванредним људима. Почевши од легендарног Бате Живојиновића, затим Манда, па Бранка Катић, па Зоран Цвијановић, он је исто био сјајан, па Небојша Бакочевић, Горица Поповић која се појавила у једној сцени, преслатка .С једне стране, имам фантастичне успомене јер је стварно била радост и привилегија радити у таквом друштву. И данас када се чујем с Бранком, мени је то иста она Бранка с којом сам снимала филм. Ништа се није променила - рекла је певачица.

Касније, током снимања, догодила се трагедија. Њен менаџер и пријатељ Рака Ђокић је преминуо.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Izet Balic Comics

 

 

- И данас имам горак укус у устима кад се сетим филма, и то због једне ствари. Мој велики пријатељ и менаџер због којег сам пристала да радим филм је преминуо. Све се догодило у три дана Умро је буквално на средини снимања. Била сам неупотребљива... Први пут сам доживела да мени неко драг тако оде. Никог до тада нисам изгубила, ни из уже, ни из шире породице. Као да сам изгубила неког свог. Мислила сам да више нећу ни певати, била сам претужна. А онда ми је у једном моменту Манда рекао: 'Али Драгана, зар не мислиш да му дугујеш да завршимо филм?'... И завршили смо - рекла је певачица за магазин "Хелло!".

БОНУС ВИДЕО: