Креативни директор "Гранда", Саша Поповић задужен је за каријере многи певача, а сада је открио непознате детаље о певачици Ради Манојловић, која је постала позната управо захваљујући "Звездана Гранда".

Саша Поповић и Сузана су много помогли Ради на почетку каријере, била је код њих кући након такмичења и купили су јој хаљине.

– После финала су дошле код мене кући и Сузана је отишла у неки тржни центар купила је све од гардеробе, обућу, ово оно све је обукла, Рада тада ништа није имала. Али Рада је захвална и она је то у емисији и рекла, да се захваљује и мени и Сузани што смо заиста према њој били онако предусретљиви и што смо јој помогли у тренутку кад она сама себи није могла - открио је Саша.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, певачица Рада Манојловић не може да прежали хит који није снимила, а припао је њеној колегиници. Она је једном открила да је данима плакала због само једног потеза челника Гранд продукције, Саше Поповића.

- Од свих тих песама постоје демо снимци које сам ја отпевала. Саша Поповић је тада још увек бирао песме за нас и онда је отишао код Аспиринаца у студио и рекао: ‘Мени није нешто ово…’ Нису се договорили. Ја сам плакала месец дана након тога - причала је Рада једном приликом током гостовања у емисији, па открила како је то утицало на Сашу.

Фото: АТА имагес

 

 

- После тога је Поповић скапирао да се дешавају нови трендови и промене у музици и онда је одустао од тога да нам бира песме. Видео је како сам ја одреаговала и какав је бум тај албум направио - открила је Рада.

- Рекао је: "Децо, ја то више не могу очигледно да препознам, нећу више да се мешам. Имате дозволу да сами бирате песме" - објаснила је певачица својевремено.

(Скандал)

БОНУС ВИДЕО: