Kreativni direktor "Granda", Saša Popović zadužen je za karijere mnogi pevača, a sada je otkrio nepoznate detalje o pevačici Radi Manojlović, koja je postala poznata upravo zahvaljujući "Zvezdana Granda".

Saša Popović i Suzana su mnogo pomogli Radi na početku karijere, bila je kod njih kući nakon takmičenja i kupili su joj haljine.

– Posle finala su došle kod mene kući i Suzana je otišla u neki tržni centar kupila je sve od garderobe, obuću, ovo ono sve je obukla, Rada tada ništa nije imala. Ali Rada je zahvalna i ona je to u emisiji i rekla, da se zahvaljuje i meni i Suzani što smo zaista prema njoj bili onako predusretljivi i što smo joj pomogli u trenutku kad ona sama sebi nije mogla - otkrio je Saša.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, pevačica Rada Manojlović ne može da prežali hit koji nije snimila, a pripao je njenoj koleginici. Ona je jednom otkrila da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

- Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga - pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Sašu.

Foto: ATA images

 

 

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio - otkrila je Rada.

- Rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - objasnila je pevačica svojevremeno.

(Skandal)

BONUS VIDEO: