Певач Баки Б3, који је каријеру почео у плесној групи Ђолета Ђоганија, присетио се у једном интервјуу како је својевремено побегао из затвора због Драгане Мирковић.

Фото: АТА имагес

 

 

Баки је имао 15 година када је послат у Казнено поправни дом у Крушевцу на две и по године. Певач сматра да му васпитни поправак није много помогао, јер је био окружен лошим друштвом, али му је Ђоле послао писмо у којем му је поручио да се дистанцира од њих, и дао пет тачака које би му помогле да постане звезда.

Фото: АТА имагес

 

 

Баки Б3 је од тада решио да превазиђе ствари због којих је завршио у затвору, а сада се присетио и тренутка када је побегао из затвора како би снимио спот са фолк звездом Драганом Мирковић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Danijel Daki92

 

 

- Ја сам пре тог бега чуо да Драгана Мирковић ради спот и ја ту одем да искористим прилику и снимим спот. Радили смо касније неке концерте, међутим, Ђоле рекао да не може да рачуна на мене јер шта да дође полиција на концертима да ме хапси. Тада ме је вратио да одлежим остатак казне. Мада када сам се вратио добио сам самицу месец дана у ЦЗ. Самица је била 2 са 2, имаш једну шољу, лавабо и тај неки кревет. Све је исто као у филмовима. Било ми је тешко првих 2 до 3 дана јер си унутра 24 сата и немаш никакав контакт са људима. Причао сам сам са собом, читао сам књиге и мислима лутао и дани су ми пролазили - рекао је денсер за Курир.

БОНУС ВИДЕО: