Прија се осврнула и на наредне концерте у Хрватској, Босни и Херцеговини и Нишу.

- Ја сам све ове године радила да остварим неке ствари и сад све иде у том смеру. Ја мислим да велике ствари не могу да се десе преко ноћи, ово је прави показатељ. Ја се годинама трудим да снимим праве песме. Ја сам веровала да ћемо напунити једну Арену, а све остало ми је било невероватно. Мислим да сам све радила како треба, улагала у каријеру и снимила добре песме. Време је показало да људи то виде - рекла је Александра.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кад идеш корак по корак и идеш ка неком циљу у који верујеш, сваки корак је нешто нормално и сматрам да је ово био корак који је требало да се деси. Ја ово сама све не бих могла да успем, тако да се захваљујем свим мојим сарадницима и пријатељима и публици која је била на мојим концертима и онима који ће доћи на концерте који следе. Ја сваком желим да доживи ово. Музика је мени нешто што највише волим, музика је нешто што може неке невероватне емоције да пробуди у човеку. Кад сам схватила да су ту сви у невероватном броју мени је то било фасцинантно. Нисам могла да сакријем своје емоције, можда сам и превише плакала, али ја сам могла да преплачем сва три концерта и нека сам плакала... - поручила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам прво била толико уморна јер сам дала себе колико сам могла и кад сам се пробудила и схватила колико сам порука добила, требало ми да је да размислим мало. Ја и даље имам осећај као да сам све то сањала. Кад сам се после свега пробудила и дошла себи позвала сам своје сараднике и породицу, одлучила сам да свима пошаљем поруку и захвалим се, много је битно кад око себе имаш људе који раде срцем. Ја сам све време док сам слала поруке плакала и моја породица је плакала је са мном, плачем ја, плачу они и тако укруг. Мислим да свако ко је емотиван, ја сам можда мало више него што треба, али мислим да емоције не треба сакривати. Мени је највећи утисак с концерата та експлозија емоција. Од прве до последње песме су сви са мном певали углас. Ја сам и на концерту рекла да кад сам најављивала песму ''Све по старом'' моји бака и дека су били ту, њима сам ту песму посветила и кад сам видела њих који су живели за то да доживе тај мој успех, почела сам да плачем. Не знам како сам успела да отпевам. Песма ''Девет живота'' исто, кад је певам дешава се у мени нешто што ја не могу да исконтролишем. Желим да свака публика доживи оно што је било у Београду. Бавимо се тренутно тиме да свака публика буде испоштована, да буде емотивно и да буде весело - открива Александра и додаје:

- Пуно спавам и одмарам, тренутно сам на састанку и припреме за предстојеће концерте су у току. Александар је имао представу шта се дешавало. Био је у сваком тренутку свестан шта се дешава. Мало се уплашио на првом концерту од ватре и димова. Он зна да користи јутјуб и прати све, тачно зна кад сам шта рекла. Ово јесте велики успех, знам како сам радила корак по корак, мени је све то било нормално и било је више од мојих очекивања, радила сам много да бих била ту где јесам. Кад се склопе све коцкице и кад онај одозго каже, ја верујем у то, волим своју публику и трудим се да публика буде задовољна. Мислим да то је публика препознала - поручила је музичка звезда.

(Премијера)

БОНУС ВИДЕО: